Web Analytics Made Easy - Statcounter

دومین دوره مسابقات دانشجویی با نام Iran Petro Match در حوزه مهندسی مخزن و با موضوع بهینه‌سازی توسعه میدان به همت انجمن علمی دانشکده مهندسی نفت در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌شود.

دکتر محمد شریفی، دبیر علمی مسابقه و عضو هیات علمی دانشکده مهندسی نفت دانشگاه صنعتی امیرکبیر در گفت‌وگو با ایسنا تصریح کرد: دوره قبل بر طراحی سیال حفاری سبک مورد نیاز صنعت نفت تمرکز داشت، اما این دوره برخلاف دوره قبل با تکیه بر مهارت‌های نرم‌افزاری، بیشتر به مهندسی مخازن و حرکت سیال در زیرزمین می‌پردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشابه این مسابقات در سطح جهانی نیز برگزار شده است و هدف اصلی این مسابقه ارتباط بیشتر محیط دانشگاه و صنعت است.

شریفی همچنین درباره هدف اجرای این مسابقه بیان کرد: همانطور که می‌دانید قسمت عمده‌ای از اقتصاد کشور ما وابسته به نفت است و یکی از مواردی که لازم است به آن توجه شود، استفاده بهینه از منابع موجود زیرزمینی ماست. این مسابقه در حقیقت می‌تواند یک چارچوب برای مطرح شدن ایده‌های جدید بوده تا با همکاری صنعت به یک چارچوب مدون دست یابیم که روش‌های به روز دنیا را در کشور خودمان پیاده‌سازی کنیم و در جهت رفع یکی از مشکلات روز صنعت نفت برآییم. علاوه بر این، امید می‌رود افرادی که عملکرد خوبی در مسابقه دارند، با توجه به حضور حامیان مالی جذب صنعت شده و زمینه‌ای برای استعدادیابی دانشجویان باشد، همچنین نتایج این مسابقه در مجلات معتبر کشوری بازخورد پیدا کند.

دبیر علمی مسابقه با اشاره به زمان و نحوه برگزاری مسایقه عنوان کرد: زمان‌بندی فعلی ما به این صورت است که پس از ثبت نام، داده‌های مسابقه در اختیار شرکت کنندگان قرار می‌گیرد و سپس در قالب یک دستورالعمل علمی مشخص به حل مسئله خواهند پرداخت و موظف خواهند بود در پایان هر بازه زمانی از پیش تعیین شده نتایج خود را ارائه دهند.

شریفی یادآور شد: بر اساس جدول زمانی فعلی، مرحله نهایی مسابقه در نیمه دوم اسفندماه برگزار خواهد شد و به تیم‌های برتر این مسابقه، جوایز نقدی به این شرح که به تیم اول 9 میلیون تومان، تیم دوم 6 میلیون تومان و تیم سوم 3میلیون تومان اهدا خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به تاکید بر بهینه‌سازی، متقاضیان شرکت در این دوره از مسابقه می‌توانند متشکل از گروه‌های ترکیبی از دانشجویان رشته‌های مهندسی نفت، مهندسی صنایع، مهندسی شیمی، مهندسی کامپیوتر و ریاضیات باشند. تیم‌های شرکت کننده بر اساس روال قبل سه نفره بوده و ترکیبی از دانشجویان و افراد فعال صنعتی هستند و از لحاظ مقطع تحصیلی محدودیت خاصی برای شرکت کنندگان وجود ندارد، اما به نظر می‌رسد که دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد عملکرد بهتری داشته باشند.

شریفی یادآور شد: علاقه‌مندان می‌توانند جهت شرکت در این مسابقه تا تاریخ 10 آبان 97 برای ثبت نام به وب‌سایت www.Iranpetromatch.com مراجعه کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بهینه سازی انرژی ثبت نام دانشگاه اميركبير ميدان نفتي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۶۵۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ هنرجوی مهابادی در دوره‌های فیلم‌سازی شرکت کردند

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،رحیم بایزید، گفت: سال گذشته در مجموع ۲ دوره فیلم‌سازی تعاملی (پنج ماه) و بلند مدت (هفت ماه) در این شهرستان برگزار شد و در دوره تعامل ۱۳ هنرجو و در دوره بلند مدت ۳۷ هنرجو شرکت کردند.

وی اضافه کرد: شرایط سنی ثبت نام کنندگان باید ۱۶ تا ۳۵ سال باشد و در پایان دوره به فارغ التحصیلانی که موفق به تولید فیلم شدند، گواهی فیلم‌سازی معتبر اهدا شد.

رییس انجمن سینمای جوانان مهاباد ادامه داد: فلسفه شکل گیری دفاتر انجمن سینمای جوانان ایران تقویت آموزش ارزان فیلم‌سازی در سطح ملی به منظور کشف استعداد بوده تا علاقه مندان و ظرفیت‌های سینمایی کشور به دلیل شرایط مالی از رشد و تربیت باز نمانند.

وی افزود: برگزاری دوره های آموزش فیلمسازی در راستای تحقق عدالت فرهنگی و آموزشی به منظور کشف استعدادهای نوظهور و تقویت و گسترش جریان فیلمسازی در استان‌های مختلف صورت می‌گیرد.

بایزیدی با اشاره به تولید ۱۲ فیلم توسط هنرجویان انجمن سینمای جوانان مهاباد اظهار کرد: از این تعداد ۱۰ فیلم داستانی به صورت نیمه حرفه‌ای و ۲ فیلم داستانی به صورت حرفه‌ای و با موضوع اجتماعی تهیه شد.

وی اضافه کرد: سال گذشته همیچنین کارگاه آموزشی مشاغل سینمایی (عکاسی و فتوشاپ) و کارگاه آسیب شناسی فیلم کوتاه نیز با حضور علاقمندان این حوزه برگزار شد.

وی اظهار کرد: سال گذشته همچنین ۲۰ مورد نمایش فیلم با عنوان (پاتوق فیلم) با حضور علاقمندان به حوزه فیلم در سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان برگزار شد.
رییس انجمن سینمای جوانان مهاباد افزود: با توجه به نقش انکارناپذیر سینما در ارتقای فرهنگ عمومی، تلاش می‌شود تا به واسطه این هنر و پخش فیلم‌های موثر، آداب و روابط صحیح اجتماعی به مخاطبان این پرده نقره‌ای منتقل شود.

وی در خصوص برنامه های امسال انجمن سینمای جوانان مهاباد نیز گفت: علاوه بر دوره های عکاسی و فیلمسازی، تمرکز بر روی تولیدات فیلم حرفه‌ای، تاسیس کانون عکاسان مهاباد، برپایی نمایشگاه عکس و برگزاری هفدهمین دوره فیلم و عکس مهاباد از برنامه های این انجمن است.

انجمن سینمای جوانان مهاباد یکی از انجمن‌های ۶۰ گانه سینمای جوانان در ایران است که از سال ۱۳۶۶ در این شهرستان راه‌اندازی شد و تاکنون به بیش از سه هزار هنرجو در رشته‌های مختلف فیلم‌سازی، تدوین و عکاسی را آموزش داده و هم اکنون دارای ۱۰۰ نفر عضو فعال است.

دیگر خبرها

  • گزیده‌های نفتی هفته
  • بهینه‌سازی مسیرها برای شرکت‌های فعال ارسال مرسولات پستی در جایگاه نخست «ره‌آورد فناورانه»
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی دانشگاه‌
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی باشد
  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک
  • معتبرترین مسابقات ریاضی دانشجویی جهان در دانشگاه تبریز آغاز شد
  • مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاه های کتابخوانی تمدید شد
  • میدان‌داری شرکت‌های ایرانی در میدان‌های نفت و گاز غرب کارون
  • ۵۰ هنرجوی مهابادی در دوره‌های فیلم‌سازی شرکت کردند
  • برنامه ریزی برای توسعه ۵ میدان نفتی