Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، واقف بهروزی در یک برنامه تلویزیونی گفت: افرادی سهام عدالت دارند که همه مراحل را گذرانده باشند و در فرآیند واگذاری سهام عدالت پرونده آنها درج شده باشد. از سال ۱۳۸۵ در ۲۰ مرحله به اقشار مختلف مثل مددجویان، روستاییان، کارکنان و بازنشستگان کشوری و لشکری تأمین اجتماعی، کارگران فصلی و ساختمانی، قالیبافان، تاکسیرانان سهام عدالت واگذار شد و مجموع سهامداران عدالت در این ۲۰ مرحله حدود ۴۹ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهروزی اظهارکرد: براساس آیین‌نامه‌های آن زمان میزان درآمد ملاک ارائه سهام عدالت بود و ستاد توزیع سهام عدالت براساس وضعیت درآمدی افراد جامعه دهک‌ها را مشخص کرد. لیست سهام عدالت با یارانه متفاوت است و در این ۲۰ مرحله به همه افراد یک‌میلیون و تا سقف ۵ میلیون تومان به هر خانوار تعلق خواهد گرفت. برخی از افراد مثل مددجویان کمیته امداد و بهزیستی از تخفیف برخوردار بودند که در این مراحل قرار بر این بود که یک‌میلیون تومان از سود عدالت تسویه شود. در این ۱۰ سال ۵۳۲ هزار تومان تسویه شده است و در نتیجه افرادی که تخفیف‌دار نبودند، مالک یک میلیون به صورت کامل نیستند.

وی افزود: در آن زمان روند دریافت سهام عدالت نیازمند ثبت‌نام بود و دولت اقشار مختلف را به شرکت‌های تعاونی اعلام کرده بود و با ثبت‌نام فرم‌ها تکمیل می‌شدند و فرم‌ها ضمن تائید به سازمان خصوصی‌سازی ارسال می‌شدند و در صورتی که فرآیند اجرا کامل بود، افراد مالک سهام عدالت می‌شدند. حدود پنج میلیون و ۹۰۰ هزار نفر در استان تهران سهامدار هستند و استان البرز را هم در استان تهران دیده‌ایم. در این طرح ۴۹ شرکت و بنگاه اقتصادی کشور به سهام عدالت اختصاص پیدا کردند و ۳۶ شرکت بورسی هستند و ۱۳ شرکت بورسی نیستند. بیشترین درصد این بنگاه‌های واگذار شده مربوط به پالایشگاه نفت تهران است و ۷۰ درصد سهام این شرکت به سهام عدالت واگذار شده است و کمترین واگذاری هم از سهام ایران‌خودرو و سایپا بود و تنها یک درصد سهام این دو مجموعه واگذار شده است.

معاون اقتصادی اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان تهران تأکید کرد: افراد با مراجعه به سامانه سهام عدالت samanese.ir به اطلاعات پرونده خود درخصوص سهام عدالت دسترسی خواهند داشت. در اردیبهشت‌ماه امسال آزادسازی سهام عدالت اعلام شد که در مدت‌زمان مشخص افراد می‌توانستند از دو طریق مستقیم و غیرمستقیم درخصوص سهام خود اظهارنظر کنند و اگر افراد به سامانه مراجعه نکرده باشند، غیرمستقیم تلقی می‌شوند. بیش از ۳۰ میلیون نفر غیرمستقیم هستند و ۱۹ میلیون نفر هم روش مستقیم را انتخاب کرده‌اند.

بهروزی در ادامه گفت: در روش مستقیم سهام ۳۶ شرکت بورسی به پنل کد بورسی افراد می‌رود و در نتیجه خودشان خرید و فروش سهام را مدیریت خواهند کرد. افرادی که غیرمستقیم را انتخاب کرده‌اند، نقشی در مدیریت شرکت‌ها ندارند و در قالب شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی مدیریت می‌شوند. برای هر استان شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی شکل‌ گرفته است و در حال ثبت و پذیرش در بورس است و از طریق هلدینگ سهامداران خود را در بورس مدیریت خواهند شد و براساس مدیریت شرکت‌ها سوددهی متفاوت خواهند داشت و هر استان که مدیران توانمندتری داشته باشد، سوددهی بالاتری دارد. مجامع این ۳۰ شرکت در قالب شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی برگزار می‌شود و در نیمه دوم اسفندماه مجامع به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود و برای شرکت در مجامع باید در سامانه سجام ثبت‌نام کرد و اولین گام برای ورود به سهام عدالت ثبت‌نام در سامانه سهام عدالت است.

وی افزود: هیچ فردی به صورت ۱۰۰ درصدی سهام خود را واگذار نکرده است و اگر مراحل واگذاری ۶۰ درصد تکمیل شده باشد، دیگر مالک سهام نیستند و مجموعه خریدار مالک محسوب می‌شود و در صورتی که افراد فرآیند را به بانک‌ها واگذار کردند و حق عایدی دریافت نکرده است، قابل ‌پیگیری است. در عملکرد ۹۵ و ۹۶ و ۹۷ در سه مرحله سود سهام عدالت پرداخت کرده‌ایم و مبلغ این سود حدود ۱۲ میلیارد و ۷۰۰ هزار تومان بود و ۲۹ درصد آن مربوط به عملکرد سال ۱۳۹۵ است و ۳۳ درصد برای سال ۱۳۹۶ و ۳۸ درصد مربوط به سال ۱۳۹۷ است.

معاون اقتصادی اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان تهران خاطرنشان کرد: برای دریافت سود مجدد باید در سامانه سجام ثبت‌نام شود و فارغ از بحث سجام ثبت‌نام در این سامانه ضرورت دارد. دولت به دنبال ارائه تسهیلات است تا نیاز مالی افراد تأمین شود و بین شرکت‌های سپرده‌گذاری و چند بانک تفاهم‌نامه امضا شده که کارت اعتباری خرید به سهامداران با وثیقه سهام عدالت ارائه شود و حدود ۶۰ درصد ارزش روز سهام عدالت کارت خرید داده می‌شود و اگر در ۲۹ روز مبلغ برگردد، شامل سود نخواهد شد و بعد از آن به صورت سه ساله با سود ۱۸ درصد خواهد بود.

بهروزی اظهار کرد: در آینده دریافت سود، خرید و فروش نیازمند کد سجام است و هیچ برنامه‌ای برای واگذاری سهام عدالت وجود ندارد. تعدادی از افراد در ثبت اولیه سازمان خصوصی‌سازی مشکل داشتند که در نهایت سهام عدالت به آنها واگذار نشد و سود بعد از سال ۱۳۹۷ در ماه‌های آینده واگذار خواهد شد و از افراد توانمند دعوت می‌کنم که برای کاندیداتور در هیئت‌مدیره ثبت‌نام کنند.

پربیننده ترین نمای بورس امروز در پایان نیمه اول معاملات/ افت شدید ارزش معاملات و خروج سنگین حقیقی‌ها اگر سهام فولاد مبارکه دارید، بخوانید (۲۷بهمن)/ فولاد به روزهای سبزش پایان داد ارزش سهام عدالت من (۲۷ بهمن ماه) بازار سرمایه ایران تاریخ ساز خواهد شد نمای پایانی بورس امروز/ رشد شاخص دوامی نیاورد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سهام عدالت سهام عدالت استان تهران واگذار شد ثبت نام شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۳۵۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت ها بر شرکت های بورسی برای واریز به موقع سود سهام عدالت چگونه است؟

به گزارش قدس آنلاین، با وجود خبرهای مختلف مبنی بر عدم واریز سود سهام عدالت توسط شرکت‌های بورسی، این سود قبل از نوروز برای مردم واریز شد، حال سئوال اینجاست که نظارت‌ها بر این شرکت های بورسی چگونه است تا سود سهام عدالت به موقع واریز شود؟

ولی الله جعفری، رئیس اداره نظارت بر ناشران گروه شیمیایی و غذایی سازمان بورس و اوراق بهادار در این خصوص گفت: ۳۶ شرکت بورسی و ۲ شرکت غیربورسی سود خود را باید واریز کنند تا واریز سود سهام عدالت به موقع انجام شود.

وی ادامه داد: قبل از نوروز برخی از این شرکت‌ها برای تامین بودجه و سود حاصل از سهام عدالت با مشکلات مالی رو به رو بودند که با توجه به رفع بخشی از این مشکلات، قرار است خرداد ماه امسال بخش دیگری از سود سهام عدالت برای مردم واریز شود.

جعفری اضافه کرد: همکاران ما در اداره نظارت بر ناشران گروه شیمیایی و غذایی سازمان بورس و اوراق بهادار با ۳۶ شرکت بورسی به صورت مستمر ارتباط دارند و پیرو سپرده گذاری شرکت‌ها مدام پیگیر هستند تا سود این شرکت ها برای اداره واریز شود. 

رئیس اداره نظارت بر ناشران گروه شیمیایی و غذایی سازمان بورس و اوراق بهادار در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه آیا مخابرات هم جزو شرکت هایی بود که با وجود بزرگ بودن شرکت مشکلات مالی داشت و نتوانست سود سهام خود را برای سهام عدالت قبل از نوروز واریز کند؟، گفت: مشکلات مالی به بزرگ و کوچک بودن شرکت‌ها ارتباطی ندارد، مخابرات هم ممکن است مشکلات خاصی داشته باشد، در واقع مشکل اصلی شرکت‌ها در ارتباطی است که با مشتریان خود دارند و مطالبات را نمی‌توانند دریافت کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان + جزئیات
  • جاماندگان سهام عدالت بخوانند
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان به وزارت رفاه
  • جاماندگان سهام عدالت حتما بخوانند/ اگر شرایط دریافت سهام عدالت را دارید، این کار را انجام دهید؟
  • خبر تازه و مهم درباره دریافت سهام عدالت | به نظر می‌رسد قطار سهام عدالت با این گام به ایستگاه پایانی می رسد
  • جاماندگان سهام عدالت حتما بخوانند؛ اگر شرایط دریافت سهام عدالت را دارید، این کار را انجام دهید؟
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان
  • اعلام تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت
  • تاریخ جدید واریز سود سهام عدالت اعلام شد
  • نظارت ها بر شرکت های بورسی برای واریز به موقع سود سهام عدالت چگونه است؟